Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Andliga Budskap ~ Söndag 9 Maj

May 9, 2021 @ 4:00 pm - 6:00 pm

£15.00

Andliga Budskap
Hemma med
Dominic Boag
Söndag 9 maj
17:00 Svensk tid – 16:00 UK Time

Via zoom


Kom och sammanstråla med Storbritanniens Spirituella Medium Dominic Boag, från bekvämligheterna av ditt egna hem för ett online event via zoom, fyllt med innerliga kärleksfulla budskap från era nära & kära, som ger dig tröst över vetskapen att de finns vid din sida.
Denna afton som du inte vill missa kommer att vara fyllt med skratt & tårar medans vi delar gamla minnen och bevis att dina andliga änglar aldrig har lämnat dig.
Dominics mediumskap har blivit beskrivet som “att ha ett telefonsamtal med dina Nära & Kära” så Dominic vill införliva detta i en online-grupps miljö för att ge er möjligheten att uppleva och känna det som att du har en konversation med din familj och dina vänner som har vandrat vidare.
Så kom och var en del av detta vackra och upplyftande event, med begränsade biljetter tillgängliga och boka din plats online nu.
Du kommer att erhålla ett mejl med din betalningsbekräftelse efter ditt köp av biljetter, och detaljerna för för din länk på zoom skickas samma dag som eventet äger rum.
Vänligen notera att inte alla kommer att få ett personligt budskap, men Dominic tror att vi alla kan känna tröst och glädje från varandras budskap.

Details

Date:
May 9, 2021
Time:
4:00 pm - 6:00 pm
Cost:
£15.00
Event Category:

Organiser

Dominic Boag

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *